Vi står han av – i lag

Vi står han av – i lag

Det skal være like trygt å bo og jobbe i Finnmark, som alle andre steder i Norge. Derfor har vi et eget HMS-senter lokalt i Hammerfest. Slik at vi kan samarbeide tett med din bedrift, og sikre en trygg arbeidsplass med friske ansatte.

Som en del av OHS Group har vi lang erfaring og tilgang på et hav av verdifulle ressurser. På den måten er vi godt rustet til å bistå med HMS-utfordringer både i hverdagen, og nødstilfeller.

I våre lokaler finner du:

  • Eget treningsrom
  • Klasserom
  • Møterom
  • Lege- og sykepleiekontorer
  • Kontorplasser

Og en kaffekrok med flott utsikt over havna i Hammerfest.

Hos oss møter du:

Audun Bjerke
Audun Bjerke
Fysioterapeut

Audun er utdannet fysioterapeut. Med over 20 års erfaring fra både sykehus, kommune, Forsvaret og privat næringsliv – har han allsidig kompetanse innen HMS og ledelse. Audun hjelper deg gjerne med ergonomiske utfordringer, tilpasning av arbeidsplassen eller kartlegging av muskel-/skjelettlidelser. Han holder også kurs på disse fagområdene. 

Karoline Schmedling
Karoline Schmedling
Fysioterapeut

Karoline er utdannet fysioterapeut, og har mastergrad innen muskel-/skjeletthelse og ortopedi. Hun har bred arbeidserfaring fra både privat og offentlig sektor. All denne kompetansen tar hun med seg når hun hjelper deg med arbeidsplassvurdering, implementering av ergonomiske tiltak og forebygging av helseplager.